ASOCIATIA DE PROPRIETARI – Afacere mafiotaAnexa publica a plangerii penale inaintate organului competent pe care il stie cine trebuie, aflat in lucru la DIICOT CRAIOVA, Dosar nr. …/P/2011 procuror de caz …
Acest articol nu este un Armaghedon, nu este o delatiune, este doar datoria ceteanului de a reactiona legal,transparent, public, impotriva nelegalitatii, infractorilor, a mafiei. Dacă esti prejudiciat, esti furat, condamnat, nelegal nu este nici o turnatorie sa imi comunici. Voi face eu ce tu nu poti.nu sti, tie-e frica, ramai asa cum esti. E dreptul tău. Eu am jurat candva „cu pretul vietii” neplatit, nestiut, sa te apar, sa apar dreptul si pe omul, tara careia ii esti dator de pe la Buerebista incoace.

Scurt istoric

Forma de organizare a proprietarilor dintr-o cladire. Definita de legea 114/1996 republicata in 1997, modificata si completata de legea 145/1999, reluata de Legea 230/2007 care abroga Anexa II din legea 114/1996. Realitatea cotidiana, demonstrează contrariul impotriva Legii, impotriva ordinii de drept a Statului Român, vechile forme de organizare obstesca cu rol de administrarea blocurilor Asociatii de locatari, au functionat dupa cum se obisnuisera. Legea 145/1999, prevedea „17. Articolul 69 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 69. – Proprietarii din cladirile cu mai multe locuinte in proprietate privata sau mixta, constituiti in asociatii de locatari potrivit Legii nr. 5/1973 privind administrarea fondului locativ si reglementarea raporturilor dintre proprietari si chiriasi, se reorganizeaza in asociatii de proprietari, in conformitate cu Regulamentul-cadru al asociatiilor de proprietari, cuprins in anexa nr. 2 care face parte integranta din prezenta lege…”

„Reorganizarea” nu mai spunea legea cum se face, dar facea trimitere la ale acte normative, Codul Civil, ori acte normative financiniar contabile. Logic, ar fi trebuit ca fiecare clădire, tronson ori scara, sa-si preia sarcinile de administrare, patrimoniul -drept si obligatii, conform cu registrele de evidentă, si sa procedeze la inființare legala, ori daca nu se dorea, asociatie, ca nu este obligatoriu, pe baza unor contracte individuale de prestari servicii, sa angajeze un administrator autorizat, ori sa desemneze din randul lor un reperezentant sa-i reperzinte in fata tertilor. Se putea și asa.
Făptuitorii însă, Presedintii, administratorii, membrii comitetului, cenzorii, si instigatorii lor, isi pierdeau privilegiile, administrarea a miliarde de lei, fara nici un control real,decat din partea primariei unicul „organ”, in secret, au procedat la transformare, din asociatie de locatari, in asociatie de proprietari dar tot in vechea forma, aceeasi intindere, aceleasi privilegii, aceleasi hotii, prin actiuni subversive, dusmanoase impotriva vointei liber consimtite a proprietarilor a omului si a Constitutei.
Art.40.ultimul alineat, prevede ” (4) Asociaţiile cu caracter secret sunt interzise.”, iar caracterul secret il probam mai jos cu răspunsul scris al delegatului Presedintelui Instantei Judecatoria Craiova, care infaptuieste infractiunea de fals intelectual in insrisuri administrative, arată adevărul, infractiunea de complot impotriva ordinii de drept si ordinii constituționale.
Art. 40 din Costitutie, al. (2) Partidele sau organizaţiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României sunt neconstituţionale. Astefel de grupari sub tenta legalității, complotează in secret, in fara oricarei norme de drept, judecatori care ascund si distrug vointa si dreptul persoanelor, legilor si constitutiei. II Turanam aici, public, dacă acesta „gasca” infrange pana si structuri special creeate sa lupte impotriva lor. Ma refer la DNA si DIICOT, ICCJ. Avem dovezi probante, scrise, si nu batem câmpii.

Asociatiile de proprietari si complicii lor, infiintate in acest fel subversiv, secret, mincinos, militaează impotriva principiilor statului de drept. Art. 1 Din Constitutia Roamniei al.(3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.
Veti vedea ce valori supreme respecta judecatorul XXX si YYY, care nici macar nu poate fi identificat de ceteteanul de rand, ascunzand deliberat si numele, transmitand hotarari, fara sa fie semnate, sub masca unui text ambiguu din Regulamentul de functionare al Instantelor, recent defaimat, prin mail Presedintelui CSM, care mi-a si raspuns ca au inregistrat petitia. Asteptam răspunsul!
In Craiova functioneaza peste 100 de astfel de grupari iar in România, cateva zeci de mii. Toate astfel de grupari, sub masca si denumirea de „asociatie de proprietari” ce depasesc limita unei cladiri de tip conominiu, distinctă, fara legatură de coproprietate cu alte clădiri, sunt declarate de Constitutia României, neconstitutionale, impotriva a ceea ce prevde al.3 din art. 1 CONSTITUTIA ROMÂNIEI.

FAPTUITORII COMPLOTULUI IMPOTRIVA ORDINII DE DREPT, A CONSTITUTIEI, IMPOTRIVA STATULUI DE DREPT – ROMANIA

În atentia Domnului Presedinte al ROMÂNIEI, Consiliului Superior de Aparare a Tarii, Parlamentul Romaniei, Domnului PRESEDINTE Al INALTEI CURTI DE CASTIE SI JUSTITIE,DOMNULUI PROCUROR GENERAL, MARIEI SALE CETATEANUL.
Acesta actiune a mea nu este una ilegală ci perfect legitima ca raspuns a incalcarilor repetate in timp si spatiu a drepturilor si libertatilor cetateanului a proprietarului, a omului. Dupa cum observati nu-mi ascund identitatea, ba mai mult le-am creeat faptuitorilor o capacană, in care au picat cu succes.
Felicitari doamna Presedinte. Agentul 0007 nu e „un prost”, „neste nespalati” cum ii sfidati cu violenta, chiar daca e neras, pletos prost imbract, ci doar asa vrea el sa se poarte, asa poate sa se intretina cu venitul minim garantat de Statul de Drept pe care dumneta esti platita gras sa-l aperi si nu o faci, ba mai mult complotezi impotriva lui.
Anul 2012 va va rezerva mari surpize. Veti primi prin mail linkul, sa va „ghiceasca VANESA” daca nu ghiciti, ce va rezerva viitorul pe care vi l-ati dorit jurand stramb in fata PRESEDINTELUI TARII –ROMANIA.
In Fapt
Legea 114/1996 In Regulamentul cadru la Anexa II, art 3 prevedea prin definitie „g) Prin asociaţie de proprietari se înţelege organizaţia proprietarilor tuturor apartamentelor dintr-o clădire cu mai multe apartamente proprietate privată sau mixtă.”

Reorganizarea prin transformare fusese abrogata, de legea 145/1999, pentru că se producea o imixtiune in proprietate. Numai proprietarii cladirii au drept de decizie in proprietatea lor, nu Vadeanu, Barbulescu, Giurca, Filimon, Lazar, Spranceana, Jubelan, Solomonii etc, din afara proprietatii. Iar Contitutia, garanteză proprietatea!? Degeaba o garanteaza , daca judectorul abilitat ti-o incalcă fraudulos. Sa vedem până cand?

Prin viclenii și falsificari, FĂPTUITORII coordonati din umbră, chiar de organul care avea obligatia legală să „consilieze si coordoneze proprietarii”(OG/85 pe 2001), au emis niste tabele, carora nu le-au completat in intregime capul, antetul. In alte cazuri nici nu a fost nevoie de acesta muncă, au indoit doar capul tabelului, ascunzand scopul semnarii, punând in fata a mai multor astfel de tabele sub forma unei Coperti, o alta fila pe care au inscris mare viclean „CONVOCATOR DE ADUNARE GENERALA A ASOCIATIEI DE LOCATARI”. In secret au elaborat/întocmit și Acordul de asociere,ori au uitat, considerand suficent niste semnaturi si Nume. Tabelele fiind doar anexe ale Acordului/Contractului. Acest act este impus de lege in orice forma de asociere nici macar nu exista, din moment ce nici in Instante nu l-au putut prezenta.Nu poate nici macar judectorul sa inlature acesta OBSTACOL, at ar fie le de viclean de protejat, de prost, de corupt. Nu ma refer la Institutia Jucetorului ci la nume concrete. Nu le convine sa scrie la CSM.Vom prezenta probatoriu fapte si acte, si nu interogatorii viclene, sarind penste eslemete si reguli procesuale imperative.
Proprietarii (coproprietarii) in mare majoritate, din nestiință „a semnat” ca „Primarii”, unii, la usa proprietatii lor cand le-a cerut „sefa de scara”, ori femeia de servici, nu cum prevedea clar regulametul in sedinta de adunare generală. Asa au devenit milioane de roamâni locuitori in orase sclavii acestor grupari mafiote.

In multe cazuri au semnat persoane care nu aveau calitate, nu erau proprietari, ori …erau decedate,  ori in numele altora. Concomitent au intocmit un Statut, pe care nimeni nu l-a cunoscut,  discutat ori votat.Toate acestea se numesc generic falsuri in inscrisuri, falsuri ce stau in judecati si pe care maria sa judecatorul ii sunt invocate si nu vrea sa constate conform procedurilor procesuale, dovedeste complicitate si aprteneta la aceste grupari, ce sunt constituie cu scop de inselaciune si spalare de bani din buzunarul cetateanului, prin actiuni concertate a mai multor faptuitori persoane fizice si juridice care vor aparea in text.
Acest grup de persoane, obisnuiti cu inselatoriile ori asistati si instigati, au intocmit si acte premergatoare dobândirii personalității juridice. Se vede cu ochiul liber, ca textul „Cu proprietarii care sunt de acord….” nu are logică, In „asociatia” deja creeata de altii altii, fara drept si in mod subversiv.


„…in asociatia de proprietari…” insemnand ca acesta fusese hotarata, ori constituită in secret. Tabele se afla totuși in dosarul de constituire, de la DGFP DOLJ si nu la Arhiva Administratie Finaciare Locale cum Dispunea legea. Avem doavada si la purtator si in Dosar 8165/63/2010. Stimate Presedinte de Instanta, inainte de a pronunta completul respingerea se produsese o incalcare grava a dreptatii, delegatul Presedintelui ICCJ, ori cheiar personal Presedintele sectie cu pricina, nu avea drept sa dispuna continaurea judecatii pe fondul cauzei a carei stramutare se cerea. Incheierea de respingere NUlA de Drept. Mai apoi Presedintele Cpmpletului de judecata Intimata Pivniceru Mona si cei doai judecatori ca si procurorul trabuia sa contatate ce spune legea nu ce complotau dumnelor impotriva ei. Indicam dovezile stimata asistenta, care sunt publice, si altele deocamdata nepublice.

Cum lucreaza aceste organe independete una de alta nu este necesar sa va arat, va enunt principiul separatiei puterilor in stat. competentele legale, care sunt incalcata prin intelegeri secrete, in scop de ascundere. Vedeti traiul vostru si reliatatea. Nu suntem un popor de capre sa be duci la pascut cum doresti dumnetata stimata inca presedinta,”ales” membru in CSM, până la suspendare, pentru ca ai comis un grav abuz de drept.

Faptuitorii, executantii, M. T. -fost presedinte asociatie de locatari nr 29 Brazdă, B.F. -președinte al noii grupari „Asociatie de proprietari nr 29 Brazda” si administrator, cenzor, membrii alesi intre ei ai acestei grupari distructive de vointa, membrii CC,ca si urmatorii dupa ei, pana la actuala conducere, care hartuieste mii de oameni, coordonati de functionari din Primaria CRAIOVA, stimulati de complotistii judecatori cu care am avut de-a face personal, si altii care au avut indrazbnela sa-l umileasca pe cetateanul, sa-l haituaiasca si condamne fata temei si fara drept in favoarea acestor grupari. Nici uram de relatie juridica legala,nici urma de elemete cu putere probanta, ci doar marlanie, tupeu, coruptie, farude la adresa cetetenului si in acelsi timp a statului.

Executantii, nici macar nu constientizau ca erau manipulati si folositi.
Ei aveau in obiectiv doar privilegiul vechi, care se pierdea, ca si castigurile licite si ilicite pe care le realizau, la nivelul anului 2001-2002, privilegii pe care si le-au pastrat si sporit cu consursul organlor statului de drept implicate, judecatori care jubileaza cănd primesc pe rol asemenea dosare si teama celor putini care refuza. Exista si din acestia, insa sunt in minoritate. Stima lor.

Primar la acea Vreme era defunctul Vasile Bulucea,trecut in plaiurile vesnice ale comunismului din motive naturale,injurat si bestemat de olteni si dupa moarte, iar vice… nimeni altul decat binecunoscutul Solomon Antonie, eliberat temporar din eroare judiciară si repus in drept de a distruge probe si produce capital pentru aegerile ce bat la usa, din intelegere eronata a dispozitiei publice data de Instanta, interpretata in favoarea lui. Solomon era direct responsabil si coordonator al nou infintatului serviciu – Coordonare si control – AP, sef serviciu Ec. Giubelan Ion. Nu-i asa Dl. procuror ca ei I-am identificat mai repede decat dumnevoastra. Dra cred ca nici nu ati intrat pe Dosar dupa cum ma invitati respectuos sa stau pe la usile dumnevoastra. vedeti ca sunt niste fetite pe rocada, ca la asta va pricepeti, dupa cum spune presa.

Tabelul respectiv nu contine data, Semnăturile sunt date de alte persoane in marea lor majoritate decât proprietarii, falificate prin contrafacere ori date in eroare distructiva de voință. Falsurile evidente primeaza insă in fata ceorlalte nici relativitati ce pot fi cu usurinta distruse de un avocat detstept si de un judecator corupt. Au inscris in fals suprafetele apartamentelor, date de identificare a actelor de identitate, obtinute anterior de la cei multi si nestiutori care le oferă fără sa se asigure ca aceste date, pot fi folosite in alte scopuri, de persoane ori instititutii care nu au acest drept de a detine. Dreptul de a detine si colecta date personale, trebuie inscris distinct OPERTOR DE DATE PERSONALE, de numarul autorizarii si instutia care i-a dat acest drept. In cazul comerciantilor schimbul de date se face reciproc, pentru incheierea unei tranzactii, ambii parteneri, isi ofera reciproc identitatile cu toate datele de identificare. Orice act emanat de la o persoana juridca fie de stat fie privata, este obligatoriu sa contina in antet datele de identificare a persoanei juridice. Actele emanate cu aceste lipsuri sunt nepurtatoare de drept impotriva persoanelor caroara s-ar opune. Vom vedea cum se respecta acete prevederi ale legilor, chiar In Instate, unde se pare ca s-au infiltrat de-a lungul anilor persoane sub calitati constitutionale ce comploteaza impotriva cetateanului, ascunsi sub masca oficiala.

Oragenele specializate ale statului pentru lupta impotriva unor astfele de grupari, au agenti acoperiti ori nu, informatori, organe gata sa intervina si in forta cand Statul de Drept este pus in pericol.Credeti ca mai exista? Exista, ca voi cetetenii platiti sa fiti aparati. numai ca ei nu stiu, ori ignora, crezandu-se DUMNEZEI.

Gruparea este cu atat mai periculoasa cu cat, numarul si calitatea participantilor este mai mare. experti contabili, care nu vad ca actul nu e act, se fac vinovati de incalcarea legii a juramantului depus la admiterea in profesie si a legii.

Proprietarii apartamentelor sunt in mare majoritate coproprietari, si in acest caz Tabelul trebuia semnat si de ceilalti coproprietari.(datorita acestui pasaj- judecatorul complotist cu acesta grupare, introduce in cauza si coproprietarul care crede el si cere gruparea in secret).
Oare acesta are vre-o calitatea procesuală, cu gruparea pe care o ascunde deliberat judecătorul?
Numim doar judecatorul, pentru că Presedintele Intantei ascunde deliberat identitatea lui, neinscriind titularul completetului de judecata, pe portal cum cer legile transparentei interne si internationale. cu scop de a pune in itaziere orice reclamatie imotriva abuzatorului de drepturi si de legi.

Conditia de majoritate simplă jumatate plus un nu este indeplinită, lăsând presupusul inscris, fară putere probatorie de exprimarea vointei majoritatii.Numai Judecatorii Implicati, nu recunosc dreptul legii, dumnelor crezandu-se mai presus de lege. mai presus de Constitutie, incalcad cu nonslanta criminală, independenta constatitutionala de care se bucura, obligatie si drept.

Textele acestea dupa cum vom posta mai tarziu le veti regasi si in acte transmise instantei, inmânate judecatorului sub semnatura indescifrabilă fară sa-si inscrie si numele, ca sa stim si noi cine ne abuzeaza, pe cine reclamam la CSM, pe cine recuzam. Nu se poate pentru ca tie ti se pun piedici incepand cu cele mai simple de netransparenta, pana la viclenii care ti se strecoara in acte cu viclenie criminală, char de catre cel platit sa fie impartial. nu mai dureaza mult si veti asista la executii de tip mafiot. Băăă…zibea al batarn, al Ion a Lu’ Neagoe „Si după…tot asa ma cheamă”.

Nu-i asa pretene/domnule Oprea Marin. Aveati inscris in frontispiciu unui act Intampnare „NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE”, insemnand in acest sens ca nici macar dumneata, si nici altii de teapa dumitale. Pai nu-ti vine sa crezi ca in fata dumitale apare un „nespalat” care nu sti matale de cand va urmareste miscarile, si dumitale si altora, pe care lasam pe pe alti sa-i identifice, ca sunt multi si e nevoie de multa truda sa aduni procedural probe, sa le pui in ordine sa le scri in rechizitoriu, sa ordoni retinerea suspectilor cu autorizarile de rigoare, sa aprobe colegul dumitale cinstit „Tot Judecator” care nu este suspect de spaga si repersiune nedreapta,impotriva unei mari mase de populatie saracita, lasata fara mjloc de trai si pe care multi ii sfidezi, unilesti, subminezi conditia constitutională atata a judecatoruli cat si a ceateanului.

Alte detalii de criminologie in materia falsificarii a insrisului prezentat.
Semnatura de confirmare responsabil de scara, este data de un anume Barbulescu Florin care nu avea nici o legatura cu proprietatea cladirii in cauza, era Presdintele asociatie de locatari nr 29 Brazda, din Craiova, sub presedenția căruia se infăptuiau infracțiunile, dupa cum arata probatoriu prezentat ori public aici.
Acest TABEL, conform legii, era o anexa a Acordului de asociere, act care nu există ori poate exista dar capata caracter „secret”. Aveau insa nevoie doar de niste semnaturi formale, pentru a se da o tenta de legalitate.

Tot in acest fel au procedat si cu Statutul, in care si-au inscris cam ce au vrut ei si complicii lor, Procesele verbale de constituire, niste aberatii semnate in acelasi fel in anonimat/indescifrabil, pentru a nu putea ulterior fi identificati, hârtii fără putere probatorie nici juridic si nici economic/contabil. Il autetentifica insa notarul, facandu-l nul de drept de la facerea lui.

Statutul

Postez numai cateva poze elocvente si „esplicatiile” Lenei Partag, care ne consiliază în cază.

Art. 2 si 5 ne dezvaluie adevaratul scop „prestari servicii”, deci nimic din scopul dat de legea asociatiilor de proprietari. Prestari servicii sunt acte de comert, nescutite de taxe si impozite. macar ati identificat cumva cum va obliga procedurile!?
Cererea de Chemare in judecata atasata citatiei si obligatoriu insrisa in citatie ca documete anxat ca si actele care se comunca odata cu acesta. In Dosar 27104/215/2010, Instanta sare peste proceduri, aratand public, ca de fapt simuleaza judecati complotand in grup organizat impotriva cetenilor si in favoarea entitatilor infiintate chiar de dumnelor.
Este principalul act facut de reclamant. Art. 112 -114, C.pr.civ. prevad ca aceasta cerere trebuie sa cuprinda urmatoarele elemente:
1) Aratarea instantei careia ii este adresata cererea.V-am scris in itampinare ca lipseste acest element, sub expresia „catre Dumnezeu”. sariti peste acest aspect, dovedind ca sunteti complice stimabililor. Se respinge ori se acorda termen.

Acu nu mai puteti ca sunteti deja in domeniul terorismului si complotului.

– Acest element „idenificarea” prezinta importanta sub urmatoarele aspecte:
– Verificarea din oficiu de catre instanta a competentei sale. V-ati declarat competentă, insa eu v-am demonstrat contrariul ca este de „prestari servicii”, ca este inscrisa la un organ necompetent al Statului in materia AP.
– In cazul in care legea prevede o competenta alternativa, aratarea unei instante semnifica o alegere irevocabila. Reclamanta nu a aratat nici o Instanta, deci Instanta care s-a declarat competenta este in afara legii – irevocabil.
2) Identificarea partilor.
– Determinarea componentei subiective a actiunii civile, adica identificarea parti-cipantilor principali in proces. Nu ati identificat partea reclamanta de aceea nelunad in seama exceptia pe care v-am ridicat-o v-o pun si aici public, sa va fie spre condamnare si oprobiu public.
– Verificarea calitatii procesuale si a capacitatii procesuale. Nici pomeneală, Instanta trecand direct la a propune probe in favoarea partii, de a cere expertiza in persoana exp. cont. Aliniti Maria, in a introduce in cauza persoana fara a-i transmite la citatie si cererea partii care o chema, ori alte acte sa-si pregateasca apararile.

Batjocura judecatoresca la vedere. Abuz de drept si calitatea de care se lepada judecatorul inca neidentificat care a redeschis cauza, la o simpla si ambigua, cerere, nepublicata. Sunt complici stimati Roamâni!?
– Verificarea competentei teritoriale a instantei, intrucat, de regula, cererea trebuie introdusa la instanta in circumscriptia careia domiciliaza paratul (art. 5 si art. 7, C.pr.civ.). Competenta ar fi teritorial, insa fara celelate elemete Instanta face o mare infractiune, prin judecatori aparati de confrati sa comita infractiuni prin hartuirea justitiabililor in actul de judecata. Judecata nu paote avea loc decat daca paratul renunta datorita acestor hartuieli, acceptand sclavia in fata acestor grupari.
– Comunicarea actelor de procedura, acte care trebuie transmise in copii tuturor participantilor din proces.Nu se face, si exista probe citatii, care nu contin acte atasate si cum se intituleaza. Probabil ca in dosar produc falsuri pentru ca trebuie sa existe duplicate identice. dar au nevoie doar de confirmarea ta ca ai primit, judecatorul mafiot, nu mai intereseaza si ce, ca e interesat doar de spaga e o ia ori el ori tertii lui, ca altfel nu vad de ce incalca flagrant legile tarii.

3) Calitatea juridica a partii care face cererea.
Daca aceasta cerere este facuta in calitate de mandatar, acesta trebuie sa justifice existenta mandatului si limitele imputernicirilor ce i-au fost date. a solicitat judecarea in lipsă fara ca Presedinta sa emane vre-un act care ii da drept sa cheme pe cineva in judecăti trucate, antepronuntate.
4) Precizarea obiectului cererii si, daca e cazul (daca e actiune patrimoniala), valoarea pretentiilor deduse judecatii.Au cerut la data cand se vede pe portal, din 2002, scutindu-i de plata texei crezand ca toti paratii sunt niste ceteteni de rand fara stiinta de judecata drepata. Nu le-au cerut ani de zile aceste taze desi arat prin statut autentificat de notar, ca sunt pretstatori de servcii inregistrati in doau Rgistre, unul public, pe situl primariei, in fals si unul secret ce se numeste Registrul Contribuabili. Pai asociatiile de proprietari sunt scutite de dari. „Dati Cezarului ce-i la Cezarului” textul biblic invocat fiind prima forma scrisa a impunerii taxelor si impozitului, insa nu mai mult.
Alo, Marinica Oprea, nu puteai sa ceri matale acte probante din 2002, ca te impiedica prescriptia si perimarea.Te mai impiedica calitatea partii dovedita sa aci’ si cu acte pe care le depunem unde trebuie, ca mata esti cam hotoman si le sustragi. Cum Marinica baiat destept a pricipit cam cu cine are d-a face, trecu la alt complet si completu CF7 fu preluat de o tinerica frumisica, si… (vom posta altadata),cand vom afla si cum o cheama, ca-si ascunde identificarea.

Sa crezi mata ca scapi de bratul drept al LEGII,”ma nene ma”, ca esti un copil fara minte, cu buzunare largi la roba din doatare și cam atat.

Acesta IDENTIFIARE prezinta importanta sub urmatoarele aspecte:
– Verificarea competentei instantei;
– Stabilirea taxei de timbru;nu s-a patit desi am arata ca sunt prestaori de servicii, judecatorul fraudeaza Bugetul Local, bugetul MJ care il saraceste desi il plateste, BUGETUL GENERAL CONSOLIDAT AL STATULUI.Insa daca te uiti pe portall Instantei superioare vei vedea ca TU daca faci recurs, nu prea esti scutit. Acolo se stie ce sunt facaturile de grupari mafiote. Evaziune fiscala ce se face cu ajutor dat de judecatori. Probabil ca taxele se platesc dar nu Cezarului, ci percetorului care le delapideaza.
– Modul de alcatuire a completului de judecata;total netrasparent SECRET.
– Inadmisibilitatea unor probe;pe care gruparea le introduce in doasar fara ca tu sa sti, fara ca tu sa ai macar drept sa vezi, cum ti se fura banutul tau.
– Limitele in care urmeaza sa se pronunte instanta, adica pronuntarea ei omnia petita (numai in legatura cu ceea ce i s-a cerut);Văde ei dupa aia, cam cat cer.
5) Aratarea motivelor de fapt si de drept. arata ca esti dator pe fisa analitaica intocmita de ei si nevazuta si controlata de tine PROPRIETARUL – SLUGA PREA PLECATA A ADMINISTRATORULUI.

Trebuiesc aratate mai ales imprejurarile de fapt ale cauzei, titlul juridic (Incheierea Judecatoareasca pe care v-o arat mai jos, Nula din mai multe puncte de vedere) de care se prevaleaza reclamantul si temeiul juridic al cauzei, spre a se verifica mai apoi autoritatea de lucru judecat. Autoritate de lucru judecat, Dosar 11801/215/2008, lasat in nelucrare de reclamanta, suspendat dupa cum se vede de mai multe ori, si pronuntat irevocabil la 11/04/2011 Admite exceptia perimarii cauzei.

Partea mafiota si-a pierdut orice drept de a mai cere, mai rau este ca arătam judecatorului cauzele de conexitate cu cauza in curs de judecat, pe care le ignora si nu face ce-i dicteaza legea ci ce-l mituie asociatia in favoarea careia se corupe public.
6) Aratarea dovezilor.
Este o precizare importanta aceea de a se permite instantei verificarea admisibilitatii probelor si a pertinentei lor in proces. N-au aratat nici o dovada, pentru ca partii reclamate nu i-a transmis nimic, chiar daca au scris in Cerere actele anezate, insa judectorul prin Incheire le completeaza lipsa, cerând el, in favoarea parii reclamante Interogatoriu paratului, care stie ca nu poate veni, din moment ce ii explicase in Intampinarea anterioara, cauzele Insotitor personal al unui copil cu handicap grav locomotor.
În societatea „coruptie” si nu democratie bazata pe respect si aplicare de lege. Romania a trecut de la sistemul comnist direct in cel al coruptiei organizate, de functionari din institutiile statului.
8) Data cererii. N-au pus-o. Le-o completeza judecatorul/aparator ori grefiera obraznica care refuza dosarul cerut la bara.

Desi legea nu prevede, prof. I. Deleanu o considera datarea necesara, intrucat, in raport cu acest element s-ar putea discuta in proces daca exista sau nu exista capacitatea si calitatea procesuala la data cand s-a facut cererea de chemare in judecata.

Deşi art. 133 din C. proc. civ. la aliniatul (1) stabileşte că “Cererea de chemare în judecată care nu cuprinde numele reclamantului sau al pârâtului, obiectul ei sau semnătura, va fi declarată nulă”, acelaşi articol arată în continuare, la aliniatul (2) că “Lipsa semnăturii se poate totuşi împlini în tot cursul judecăţii”.In umbra acestor texte interpretabile judecatorul poate face ce vrea, ca este acoperit de ambiguitatea legislatiei.

Revenim la poza primei file a Statutului gruparii
La capitolul scop, baiguie ceva, despre administrarea si interesele membrilor sai. Care membrii cei mmorti sau cei inselati si arondati/colectivizati pe 30 de blocuri sub denumirea rezervata de lege blocului/condomniniului. Raposatul Georgescu Florea, murise in 2000, la 95 de ani, dar semnase dupa 2001.Era si orab pe deasupra dar de unde sastie falsificatorii ca doar ei nu erau vecini cu PAPAICU, ca asa ii plcea sa-i spunem.
Daca e sa ne luam dupa inscrierea de la art 3, spund ei ca functioneaza conf, OG 85/2001, dovedind ca statutul fusese elaborat dupa aparitia respectivului act normativ, georgescu murise in 2000 in ianuarie.

Cum semnase decedatul dupa acea data, numai procurorii si judecatorii de penal vor sti. Le va explica VADEANU PETRE si AV. COSTACHE, Mihutoiu Oana, si stimabila mea dublura faptuitorul de aparari viclenana, av. TOMITA FLORIN GEORGE.

Mai remarcam ca prestează o serie de servicii „tuturor proprietarilor si chiriasilor”. In frontispiciu, in denumire zic ei ca sunt asociatie de proprietari nu si de chiriasi. Statutul este nul de drept si ascunzator de identitati. Nu se stie cine l-a conceput, cine sunt cei alesi, apare doar nuemele lui VADEANU PETRE ca imputernicit scris la repezeala cu pixu.

Sa vedem interesele acestor falsificatori

Firma profitabila asociatia asta. De fapt dupa organizare o societate comerciala in toata regula, dar infiintata, pe banii si capitalul blocatarilor. Au uitat de Cenzori! Nu avem si traducerea a ce inseamna SMC de la Presedinte.

Aberatiile aritmetice si de judecata sunt elocvente. Membru CE pentru o zi primeste un SME. Presdintele 25% din Salariul administratorului, in cazul a) La 2 SMC, 25% reprezinta 1/2 SMC, mai putin decat Membru CE, care vine numai 1 zi, pe’acolo. Vine sa platesca darile, si sa incaseze SME _UL pe care tot el si-l acorda cu gasca, dupa Statut.

SME- salariu mediu sau minim pe economie nu e tot una.  Salariu minim este un indicator general de calcul stabilit periodic de Guvern, salariu mediu, tot un indicator dar statistic, calculat dupa realizarile salariale pe intreaga economie, pe o anumita perioada luna/an, dar dupa perioda de realizare.

Pana aici avem deja o grupare de criminalitate economico finaciara, organizata, constituita pentru interese proprii si ale tertilor faptuitori, impotriva legii si drepturile proprietarilor.

Complicitati si complici

Se observa ca exista o stampila notariala. Da este stampila Notarei Carstea Terezia din Craiova. Legea de infiintare a asociatilor de proprietari nu prevedea, excepta, autentificarea Statutului de catre notar. Nulitate relativa.
Instituția care aviza infiintarea care dadea drept fara temei legal prin frauzdarea legii, era si ea necompetenta in materia AP. Alta nulitate acoprita de judecatori pana la ICCJ. Nu se pronunta pe nulitati nici să-i pici cu cera, mai ales cand observa Falsul intelctual facut de judecator in persoana numitei Liliana Lazar.
Referent de specialitate apare numita Eliza Truica.

Respectiva asociatie „adiministraza” banii dumnevoastra, a peste 22 de blocuri, 524 apartamente ori spatii, fara nici o legatura de proprietate intre cladiri/blocuri/ comdomenii si  distinsii proprietari/coproprietari.

Proprietatea ca si dreptul de proprietate se refera la cladirea in care proprietarul poseda prin act legal, nu se extinde si la alte cladiri din cartier, in care nu are nici un drept.

Alt Fals pe care il certifica Notareasa ca adevar.

Dl Tuta Gheorghe, profesor la universitatea din Craiova, specialitatea falsificator si fraudator al legii ca si ceilalti. D-na Nicolaescu Cornelia membru supleant, nevasta Directorului Regiei de Apa Craiova, la acea vreme.

Ceilati niste nulitati comuniste, maistri, organizatori de grupe sindicale ori simpli bagatori de seama. Regulametul din Anexa II a legii locuintei, prevedea depunerea documentelor Proces Verbal de constituire in 2 ex. originale, Statutul, Acordul de asociere cu anexele Tabele cu semnaturile proprietarilor din cladire, la organul financiar local, in speta Directia Taxe si impozite locale Craiova, subordonata CL – Primariei Craiova. De ce acolo? pentru ca acolo functionarii si judecatorul delegat la acel organ financiar, puteau verifica realitatea inscrisurilor, proprietarii si proprietatile.

Notara ma trimitea de la ana la caiafa, refuzand sa-mi arate documentele prin care colectivizase proprietarii a un loc cu chiriasii, ori cu mortit. „va puteti adresa asociatiei din care faceti parte” pe care tocmai o desfiintasera din condei, in secret, si odata cu ea si cateva miliarde bune. Asta in 2002 dra de atunci si pana acum!?

Ma trimitea Notara la ceva ce nu mai exista. Vadeanu Petre, la data respectiva nu era nici macar proprietar. Era doar un locatar, bagacios si smecher, uns cu toate alifiile, de profesie maistru pensionat. A indeplinit mai multe functii: vicepresedinte, membru CE, Presedinte, intendent pe salarii si indemnizatiile inscrise tot de ei in Statut. Semnatura pe „dezlegatie” este data de administratora/mamagera/ incompetenta, Giurca Anastasia, actualamente demisa, doar pentru a-si pierde urma. De fapt dumneai conducea totul. Daca un presedinte n-o asculta il schimba dupa cum ii dictau interesele, mituind „gasca”  de locatari pe care se baza de ani de zile.

AICI SUNT PROBELE DUMNEVOASTRA – domnule procuror DIICOT pe CARE vI LE INDIC PUBLIC SPRE NESCHIMBARE SI DUCUMENTARE PUBLICA.

Iata si actul prin care Notara autentifica nu scrie ce? Deducem doar.

Daca ne luam dupa legea notarilor, actul este NUL. Pai ce Vadeanu stia!? Sa nu spuneti la nimeni!

Conform Legii aceste acte trebuiau depuse la Directia taxe si impozite locale, dar cum termenul generic „organul finciar local” in  mintea „poporului limitat” in stiinta si cunoastere, e tot una cu FISCUL,DECI TREBUIE NEPARAT INSELAT CU VICLENIE.
Directia Generala a Finantelor Publice , apartine de Administratia Nationala Fiscala,ANAF, in subordinea Ministerului Finantelor Publice, si dupa cum imi raspundeau nu au competente in materia asociatiilor de proprietari. Mintiti domnilor, ca in timp uitati ce acte mi-ati eliberat, si eu le pastrez spre derepata documentere si publicare.

Mafia administrativa/finaciar/politica stie ca poporul este „limitat”. Dar nu neaparat prost, nebun, fricos. Ma rog…! cu mari exceptii! Doar cand se revolta, cand striga deznadejdea, nu mai e de loc „limitat”. Apar mascatii, instrumentul coercitiv,    sa-i „limiteze”.

Actele  nu le-au depus acolo unde prevedea legea ambigua, la „organul financiar local” ci la Directia Finantelor Publice Dolj- Craiova, care, dupa ce judecatorul delegat la „organ” emite Incheierea de acordarea personalitatii juridice – fara competenta legala, este inscrisa in Registrul contribuabili, cu Cod Fiscal,  cred ca aceelasi cu cel pe care il aveau ca asociatie de locatari, dar dupa denumire, asociatie de proprietari „scutita” de controale, taxe si impozite, concurand agentii economici care s-ar fi putut dezvolta si participa la bunastarea Tarii si a proprietarilor, ori pe proprietari sa se constituie legal, daca aveau consiliere si interese, in a economisi atat resursele naturale cat si financiare personale.

Incheierea Judecatoarei

Liliana Lazar, jude,  inca la Judectoria Craiova, sau din buletin nume de familie Lazar prenume Liliana, judeca pe altii.
Faptele ei s-au prescris „zice una lume”, ori omite sa aplice legea. Actul este nul de drept si poate fi contestat atat prin actiune cat si pe cale de execeptie ridicata in aparare, ori daca judecatorii in aceste cauze ar fi cinstiti, ar putea constata singuri nulitatea actului de identitate al acestor false asociatii, insa dupa cum va arat, nu prea vor.

Pana aici avem deja complici, notari judecatori, functionari ai DGFP CRAIOVA. Demersurile de pana acum si drumul urmat ne arata ce parcurs ar fi avut pentru infiintare legala o FUNDATIE; ASOCIATIE CU SCOP NEPATRIMONIAL, dar trebuia invocata alte acte normative atat in statut cat si in Incheierea judecatoresca. Invocand temei Legea locuintei au fraudat legea, iar actele lor sunt nule de drept si le decatram false.
Pentru a avea drept sa iei o denumire, trebuia sa aiba si ACCEPTUL DE DENUMIRE  ce se elibera de MJ. Nu-l au si nici nu l-au avut. Nu apar in Registrul public al asociatiilor si fundatiilor cu scop nepatrimonial. Insa in mod ciudat apar cu aceste denumiri alte asociatii de proprietari din tara, desi legea nortariala cat si alte legi interzic denumiri confuze ori ce starnesc confuzie. Am sa cer sa infiintez o firma cu denumirea „Ministerul Justitiei”, crdeti ca nimeni nu se va sesiza si va respinge infiintarea firmei cu asemena denumire!?

Am cerut detalii Institutiei DGFP DOLJ

.De la Ana La Caiafa! Deci dumnelor neaga, ca ar avea competenta. Fapta in codul penal se numeste OMISIUNE, si conexe…In Dosar 8165/63/2010 Ceream acte probatorii pe care le transmite dupa a doua strigare, chiar perceptorul statului, Desi ceteanul paltitor e mintit in scris.

Si Garda Finaciara… sesizata…raspunde…

Si ei tot la Unicul organ de control Primaria, trimit. Separatia puterilor in stat, doar pe hartie.

In 2010 fac o noua cerere,  ca tot aveam procese pe rol de pretentile lor, cerand acelas lucru, detalii despre impricinata, ca tot plecase Primaru’ Solomon, in vacanta… la arestul DNA! Asa… doar de ochii lumii, ca judecatorii ii dadura drumu.

Hopa… Domnul Marinica Dinca, neica Dinca…neica Dinca, de profesie avocat, recunoste ca nu e la ei. Dosaru bre’. Ca daca nici Judecatoria Craiova nu are Incheierea dupa cum minte, nici organul financiar local, il are fiscul, desi ma mintea in anii trecuti, cand ma invarteau in jurul cozii. Nicoleta, semenaza si ea, ca este batuta in cuie… de judecatori.

Pisalogu’ revine la Fisc, si ii intreaba iar de dosar si acte. Imi spusese Viceprimaru Marinica, unde e dosarul. Deci acolo si fusese depus, si infiintasera ce legea nu prevede. In folosul cui!?

Imi transmisa iar alt raspuns, elocvent.

Iata ca descoperim ca asociatia este si contribuabul la bugetul de stat. Dar ce fel de contribuabil nu mai descoperim ca e „secret”. Cate controale or fi executat asupra acestor contribuabili Inscrisi in Registrul dumnelor dar contrulati si mulsi de Primarie?
Dupa obiectul din statut „prestari servicii” comerciant cu denumire inselatoare. Normal contribuie pentru salarii, impozitul datorat de angajator pe fondul de salarii-retinerile la sursa a impozitului pe salar, alte dari, catre CAS, CASS, si vedeti la sectiunea salarii ce mai salarii si indemnizatii au in Statut. O sa vina probabil vre-un neavizat sa zica…ca ei, adunarea generala stabilesc salariile anual. Neica stai in banca ta, ca sunt trecute in Statut, iar Statutul, nu-l schimbi matale cu votul a doua babe surde si un mos fudul. Numai ca el e nul, cum va spusai.iar nulu de cand e lumea, lume, n-are putere iar daca il folosesti in contra cuiva esti falsificator. In alta Lume, ca la noi merge si asa. Legam cu sarma si tine.

Imi transmisa si Biroul registru Gestiune Contribuabili, aceeasi Incheiere pe care o postai mai sus. Restu’ documentelor cica sunt protejate. Chiar si Acordul de asociere, ori nu exista decat ca tabelul de vi-l postai. Pai in afara de nume si semnaturi restul sunt falsuri de identitate calitati si competenta. Se protejaza falsurile?

Deci asociatia de proprietari, porta denumirea dar e de fapt alceva. Nu imi mai dadura alte relatii, ca revenii iar, intrebandu-i ce fel de contributii platesc!? Nici Ministerul Finantelor Publice, nu-mi raspunsa, considerand ca cetateanul nu trebuie sa stie ce fac ei pe banii nostri.

Puteam sa-i chem in judecata dar vazurati cine judeca!? Judecatorii neindependenti si partinitori si ….Timpul nu este pierdut.

Controlul si controlorii

Iata ce primeam prin mail de la CSM. O fi asa, dupa regulamentul CSM, dar dupa legea penala e total invers. Daca tu ceteteanul ai luat la cunostiinta de o infractiune si nu sesizezi organele competente, o cam incalti ca si faptuitorul, ca tainuitor. Garantul independentei justitiei, o face independenta in infractiuni. Judecatorii care vad acest document sunt inamovibili, ei nefiind ceteteni ai acestei tari, ci ai asociatiilor care ii ocrotesc sa nu cumva sa-i prinda cineva.

Inspector Sef DL NIMENI

Asa ca totul a ramas ca la inceput. Inspectia CSM nu are competente!Judecatorul judeca pe fond pe tatul acestora, sarind peste identificarea legal, fraudand statul de taxe judiciare, insa in instanta superioara, mai marii celor de pe fond nu uita sa-i impuna taxa „indraznetului” de reclamagiu.

Eu nu-i recunosc, si implicit nu am cum sa platesc furnizorilor ca astia mai destepti in ale comertului, imi raspund ca nu am relatii juridice cu ei. Pai daca voi comerciantii „zasarati” ca n-am relatii cu voi, aveti dreptate, ca nu am contract nici cu voi nici cu prepusii vostri,  numai ca ce-mi furnizati de ani de zile fara sa va pese cat si cum, va spun „bogdaproste”! Pe romaneste insemana „Dumnezeu sa primesca”, iar de la Dumnezeu nu cred ca veti putea cere plata! Ori poate judecatorii craioveni, il pot condmna si pe Dumnezeu!

Asa functioneaza si  incompetentii si mafiotii astia, ma dau in judecati de pretentii. Castiga pe fond, recurez, castig, dar numai dupa ce platesc Taxe judiciare.  Un fel de ping pong intre judecatorii judecatoriilor cu cei din Tribunal, mingea fiind  justitiabilii.Milioane de romnani inselati in acest mod de misei, constuiti de ani de zile in aceste grupari complice si complotiste.

Pai stimabililor, eu sunt economist specializat printre altele, si in fiscalitate, asa ca stiu ca sunteti excroci cand impuneti Taxe judiciare in materia pretentii cu asociatia de proprietari, judecand in totala incompetenta pe legea 230/2007. Pe partea reclamata, Judecatoria o considera scutita, dupa lege, pe tine cetateanul, in recurs te impun la plata. Unde e principiul egalitatii partilor in fata legii!? Nu conteaza! garantul Independentei Justitiei, vegheaza… dar la ce!? Sa nu cumva sa fie descoperita mafia.

In dosarul in care a aparut Incheierea la cererea mea, dosar nepublic, nepublicat  pe portal, judecata falsa si nula,  voi posta poza Hotararii -sentinta, asa cum am primit-o. O joaca de-a justitia cu soarta milioanelor de romani! Multi analfabti, chiar si formatori de opinie ii numesc RAI PLATNICI. Pai aici e vorba de afaceri necurate neamule! afaceri ce submineaza economia nationala si buzunarul Dumitale cetetene cinstit si trditor, falimentat de guverne iresponsabile si puse pe distrugere propriei tari.

Dar cu prostii nu ma inrudesc, si in nici un caz nu fac afaceri, iar de la comerciantii prosti pot primi daca e pomana. La mine nu tine cu CESIUNEA DE CREANTA. vezi postul respectiv. Cesioneaza Creeantele impuse in mod abuziv de Intsntele judectoresti catre Regia de termoficare,pe unde se spala banii. Daca va intru in acte stimabililor, Tatian, degerati, si alti complici va bag rau de tot. Santajati si asmutiti proprietarii din cladire de se dusmanesc intre ei sa profitati voi si complicii voastrii judecatoresti, finsntisti, politici.
………………………….

Pentru ca Incheierea falsa aparuse, iar reclanta intenta mai multe procese concomitente la aceeasi Instanta, pe langa cererile conexare, am facut si Cerere Reconventionala cu obiect Constatatare Nulitate, desi judecatorul este obligat de lege sa verifice din oficiu actele procedurale. Daca nu au facut-o inaintasii lor, eram sigur ca nici acesta nu o face, asa ca am zis sa-l oblig sa respecte legea. Asa credeam eu!? Lasa Dosarul de pretentii in suspendare, dupa care disjung in alta cauza, judecata de alt complet. Total anapoda domnilor garanti ai justitiei, CSM.

Ce apare pe portal!

In pagina de publicitate Asociatia apare ca reclamanta, iar reprezentantul ei, care intre timp isi daduse demisia, apare ca parat. Eu eram de fapt reclamantul, dar falsificara dupa ce arati curtii de apel ca incalcara si ei legea. Vazand cum se incerca niste artificii procedurale in dosarele de pretentii, angajez un domn avocat de la Baroul Dolj,pe nume TOMITA FLORIN GEORGE, care ma asigura cu gura pana la urechi, ca vom castiga. Partea isi angajase si ea avocat desi avocatul ar fi trebuit sa stie, ca Presedintele respectivei asociatii este singurul abilitat de lege sa reprezinte in instanta. In acest caz apare neregularitatea de lipsa calitatii procesuale a reprezentantului partii. Avocatii stiau, dar pe client il cred prost, asa ca i-am lasat sa se bata. Nici nu am mai mers pe la Instanta ca aveam alte treburi. Primisem deja informatii de la un om „de bine”, un fost presedinte, ca asociatia disponibilizase o mare suma de bani, pentru „cheltuieli”. Vorbe insa faptele confirma ca asa era.

…………………………..

Unicul document justificator al muncii avocatului pe care l-at fi depus in dosar.

Cum ii justifica mai tarziu faimosul avocat, el nu era angajat decat in „actiunile de pretentii” iar participarea lui in acest dosar era de fapt „gratis” in apararea partii adverse. Ai dreptate Georgica, ca pe contract asa scrie pretentii, dar plecasi in cardasie cu mafia sa distrugi probe evidente.
Excrocii nu au limite indiferemt de calitatea lor.

Mai de rasul lumii esra ca semnatura domnului Georgescu ce era decedat din 2000 dar si orb si asistat prin insotitor ce a si mostenit apartamentul. Mai grav era ca judecatorii inghit justificarea ca Georgesu ar fi murit in timp ce semna. Pai cum va zisei era orb, si nu putea semna ori partcipa la vre-o sedinta ca nu se putea deplasa de batrinete si infirmitate. Cand a muit avea 95 de ani.
”””””””””””””””””””””””””””””

Cum aparea publicitatea la Tribunalul Dolj, unde chipurile eu as fi facut recurs desi la actiune, scriu „apel”. Nu apelasem de loc. Asta o facuse avocatul dupa cum imi mintea la pronuntarea fondului. Pai mai excroc de avocat daca astia scriu in portal, ca respinge actiunea, se referea la actiunea reclamatei, Asociatie de propetari. Care mai era scopul ca tu sa faci apel tardiv, cand de fapt castigasei actiunea, dupa publicitate. Veti vedea pozele sentintei, sa vedeti acolo infractiuni de fals.

……………………………………….
Acum nu mai e daca o cautati, au retras-o sau ascuns-o. Ete-o colea, stimate PPRESEDINTE de Tribunal.
Apucasem sa printez poza paginii Tribunalului Dolj in care eu apaream ca recurent iar restul intimati, cotradictoriu cu ce scriu la acelasi Dosar si judecatoria si Curtea de apel Craiova. Obiectul disjungerii era Constatatare nulitate, dar stiu sa falsifice inclusiv publicitatea doarelor. Acum, daca tastati numarul Dosaraului pe portalul Tribunalului, nu mai apare! Oare de ce!? Am sa postez inclusiv sentintele, cererea, dar si alte bestematii…juridice. Sentinta apare in rosu pentru ca era la finalul termenului de contestare deci devine Irevocabila, implicit incrimanatorie penru faptutorii de false dovezi si represalii nedrepte impotriva populatiei. …………….

In acte asa cum va aratam in alte articole, este obligatoriu sa scri corect identitatea. Juzii cunosc acest aspect, asa ca stiu, acest semn’ al nelegalitatii. Il invata in „scolile inalte ale magistruturii pe banii dumnevoastra”, ca deocamdata nu sunt private. Legea invocata, nu prevedea sub nici o forma asocierea la gramada, ci doar a proprietarilor din cladire. Inserarea respectiva este un fals intelectual. Uita insa sa treca toate blocurile. Bl. 13 din str Lamaitei, unde acum isi au sediul nu apare in acesta „Hartie”. Oare banii colectati de la coproprietatile din blocul respectiv, nu ia alte cai!? Quand non est in actum, non est in mundo” zicea latinul. La noi merge si asa. Nu va speriati, dragi cititori, ca nu este singura judecatoare care incalca legea, va vinde pe arginti.

In Craiova exista peste 100 asemenea grupari infractionale cu denumire confuza, amestecate printre cele legale. Le regasiti si pe situl public al Primarie Craiova, la sectiunea „Asociatii de proprietari”, sunt inregistrate si in Registrul Contribuabili nepublic la ANAF. Anaful nu-mi raspunde ce platesc acestia, desi prin alte insrisuri, afirmau ca nu este de comptenta lor sa controleze asociatiile de proprietari.  In Romania sunt cateva zeci de mii, asa ca nu fiti ingrijorati. Judecatori corupti sunt peste tot si… multi al dracu’!La fel si functionari din ANAF, Primarii.

Ce prevedea legea de la acea vreme

Legea 145/1999 „20. Articolele 4 si 5 din anexa nr. 2 vor avea urmatorul cuprins:

„Art. 4. – Asociatia de proprietari se constituie pe baza hotararii a cel putin jumatate plus unul din numarul proprietarilor apartamentelor si spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta, din cadrul unei cladiri.
In cladirile de locuit cu mai multe tronsoane sau scari se pot constitui asociatii de proprietari pe fiecare tronson sau scara in parte, daca proprietatea comuna aferenta tronsonului sau scarii poate fi delimitata si daca este posibila repartizarea cheltuielilor comune pe tronsoane sau scari.
Art. 5. – Cererea pentru dobandirea personalitatii juridice a asociatiei de proprietari, impreuna cu statutul, acordul de asociere si procesul-verbal al adunarii constitutive se inregistreaza la organul financiar local in a carui raza teritoriala se afla cladirea.
Asociatia de proprietari dobandeste personalitate juridica in baza incheierii judecatorului delegat la organul financiar local de catre presedintele judecatoriei in a carei circumscriptie teritoriala se afla imobilul.
Incheierea se da fara citarea partilor si este executorie.
Incheierea este supusa recursului in termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se judeca cu citarea partilor.”
21. Alineatul 1 al articolului 6 si articolul 7 din anexa nr. 2 se abroga.
22. Articolul 8 din anexa nr. 2 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 8. – Acordul de asociere trebuie sa contina mentiuni privind: numele, prenumele si domiciliul proprietarilor, individualizarea proprietatii potrivit titlului de proprietate.”

.

Incheierea nu a fost comunicata, decat faptuitorilor. Pai de unde sa stie colectivizatul, asociatul cu forta, sa conteste in termen de 5 zile de la comunicare, daca lui nu i se comunica!? Intreb Instanta care a dat hotararea despre comunicare?

Ma minti! Catrinelo! Tebuia sa aveti Originalul Incheierii, la registru de Hotarari ale instantei. Hotararile fie ele Incheieri, Sentinte, Decizii, se emit in 2 exemplare originale, din care una se pastreza in Dosar, iar cealalta unde va zasai. Lasand la o parte gluma, ca doar atat putem, sa glumim, sa scriem pamflete, umor negru, bancuri, chestiunea priveste pe toata lumea. Vom vede la sfarsitul acestui roman unde se ajunge. Unde dai si unde crapa. Lacomii nu s-au gandit niciodata ce efect va avea asupra economiei, fraudele lor. Este simplu. Nu toti suntem limitati in cunoastre si cultura juridica si economica.

Stiind cat mai multi aceste nelegalitati, invatati cum sa va aparati. Te dau in judecati ca nu le platesti? Le ceri sa prezinte dovezi scrise desi sunt obligati de procedura sa isi decline identitatea odata cu chemarea ta in judecata. O cutuma a judecatorului este ca nu verifica nici identitatea nici relatia juridica inainte de a pune dosarul pe rol, adica inainte de a te face parat. O mare lipsa, ori complicitate.

„Regulament de ordine interioara al instantelor judecatoresti din 22/09/2005, consolidat

Sectiunea VIII – Evidenta activitatii instantei,Art. 83
(1) Pentru evidenta activitatii instantelor se intocmesc si se pastreaza:

1. Registrul general de dosare
In acest registru se trec, in ordinea intrarii, toate dosarele inregistrate la judecatorii, tribunale, tribunale specializate, curti de apel sau la sectiile acestora, cu rubricile stabilite in acest scop; sub acelasi numar se vor inregistra toate cererile depuse ulterior sau corespondenta in legatura cu dosarul.
La instantele unde exista registratura generala si cate o registratura si o arhiva pentru fiecare sectie se tine un registru la registratura generala in care se va trece si sectia la care a fost repartizat dosarul si cate un registru general la fiecare sectie.
Dupa numarul dosarului inregistrat la sectie se va trece indicativul sectiei (C – civila, P – penala, CAF contencios administrativ si fiscal, Com
comerciala) si numarul cu care a fost inregistrat la registratura generala. La instantele unde functioneaza mai multe sectii pentru aceeasi materie se utilizeaza indicative numerice pentru identificarea acestora.
In cazul utilizarii inregistrarilor in sistem informatizat, se va constitui un singur registru general de dosare care va contine date suplimentare menite sa asigure obtinerea unor evidente derivate. In acest scop, registrul informatizat va fi completat, conform instructiunilor ce insotesc programul de evidenta, cu toate informatiile prevazute in structura bazei de date. Aceste date suplimentare, legate de fiecare cauza, vor fi completate permanent in cursul judecatii.
La sfarsitul fiecarei zile de lucru se va proceda la asigurarea bazei de date prin salvarea acesteia pe suport magnetic de tip compact-disc, conform instructiunilor de exploatare a bazei informatice.”

Mai avem si alte articole din legi care sa ateste cat esti de mincinoasa si complice la acest complot. Poate te judeca Fimon Doru judecator penal si sotul matale. Oricum ai ajuns pentru merite deosebite la Tribunalu Dolj, Instanta de control judiciar. Cate sentinte ai pronuntat in favoarea acestor asociatii mafiote? Fara numar, fara numar! Va pun numai una. Suficient! http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=215&d=MjE1MDAwMDAwMDAwOTY0Mjg*

N-ati verificat identitatea persoanei juridice, nu i-ati impus la taxe judiciare, ca pe orice comerciant, ati judecat in incompetenta totala. Asociatia cu pricina era reprezentata de un faimos avocat. Faimos ca este sotul unei judecatoare de la Curtea de apel -Belulescu. Nefaimos este ca in materia apararii asociatiei de proprietari cel care vine in Instanta este Presedintele respectivei ca asa zice legea 230/2007. Deci avocatul nu avea calitate procesuala.

Tastand mai departe pe portal am gasit, si sentiinta de Incuviintarea excutarii silite. Sentinta era comunicata nesemata ca si altele zeci de mii.

http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=215&d=MjE1MDAwMDAwMDAxMTIwMzk*

si din neajunsuri, o familie ajunge la divort.

http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=215&d=MjE1MDAwMDAwMDAxMTIwMzk*

Cred ca esti fericita de rezultat stimata Judecatoare Independenta si Inamovibila.  Ai reusit sa distrugi o familie. Copii tot magistrati ii faceti? Pacat de tine Dorule!

POLITIA

Mii de sesizari se indrepata catre politie,  la Circa de care apartii si are competenta teritoriala, nu si materiala. Cateva raspunsuri…

Care au competenta! Atunci ma’ntreb de ce te bagi!? De ce la fiecare intrunire a acestei entitati iti trimiti agentii, daca nu ai competente.

Si de la Inspectorat…

„Atributii de serviciu” ne spunea Prim adjunctul Sefului Inspectoratului Dolj, contrara cu ce afirma seful de Sectia a IV-a, „institutii abilitate care au copetenta” dumnealui uitand sa le numesca, dar se pare ca a constatat ca nu exista nereguli.Atributiile de serviciu in a intimida pe proprietari, ca alceva nu a comunicat proximistul. Revin si ii intreb, ca un pisalog ce sunt! Iata ce-mi raspunde alt sef.

Au auitat sa mai aplice stampila. Nereguli grave au gasit stimate domn, numai ca nu au sesizat Politia dumitale, au omis, fapta penala inscrisa si prevzuta de Codul Penal. Prima neregula era ca identitatea dupa denumire era si este inselatoare, aceasta dupa statut avand scop de comerciant, dupa denumire, pare a fi cand Asociatia de proprietari nr 29 Brazda, dupa denumirea reala din Statut, cand, Asociatia de proprietari nr 29 Brazda lui Novac, cum o denumiti domniile voastre. Restu’ nici nu mai conteaza. Am facut rost si de Procesul verbal de control, care arata ca minti.Mafia este aparata de politisti. Pai vedeti domnilor politisti ca astea sunt cauzele care v-au redus drastic salariile. Banii in loc sa ajunga unde trebuie, ingrasa economia subterana si mafia care va pastoreste. La buget ajung doar resturi. De unde bani de salar, ca politistul de proxiitate ma lua de piept ca incit lumea, cand incercam sa le arat nelegalitatile si fraudele la care sunt supusi.

Despre domnul Dobrescu Constatin ne spun alte surse unde a ajuns, ce face si ce coace. Pensia merge dar si alte venituri.

http://www.infolegal.ro/fostul-comisar-constantin-dobrescu-acuzat-de-abuz-in-serviciu/2008/08/16/

Responabilul AdministrativLocal

Consiliile locale cu executivul lor Primaria. OG 85/2001 le trasa sarcini precise si termen. Cel mai important era sa consilieze proprietarii. Cum?… nu le mai spunea legea! asa ca au facut ce i-a taiat capul… si interesele pe Primari.

Iata un prim document ce se vrea sa rezolve dilema mea. Cum suparare copilul meu de cateva luni reusea sa consume peste 30 de mc de apa. Ne raspundea Viceprimarul Mihai Dragu, de care nu mai stim nimc. Ma neica MIai’ inseamna 3 vagoane cinsterna, si in casa nu am neica strand. Numai ca umflati facturile si cand va prinde omu’ schimbati contoru ca-r fi defect. Hotia asta a fost practicata ani buni si in prezent pentru ca ei stiu ca nimeni nu citeste contuarele sa compare cu factura.

Suna mai frumos Mihai înaintea numelui numai ca in Buletin nu te cheama asa don’profesor. Ar fi trebuit sa sti ca in acte scri cum scrie in actul de identitate, nu ca la gagici. Ase… ca bine zaci matale. de cand contorizati, oltenii nu mai bea apa. Pai ma neica de fapt pe locuitorii din zonele mlastinoase ale Jiului le ziceau dacii, peli, si mai tarziu romanii PELEn’dava. Cum copilul meu se nastea din parinti originari sadea de-aci probabil dupa mintea matale de profesor de istorie, el consuma jumate din cat consuma tot blocu. Stimati cititori, tocmai ii prinsesem cum falsificau inscrierile, procesele verbale ale citirii contuarelor de bloc. Le montase Regia fara stirea noastra, fara confirmare, fara acceptul proprietarilor. Aveau in bloc pe „Sefa de scara”, care scutita fiind de dari, facea in interesul altor, adica deschidea subsolul oricui, mai putin noua proprietarilor. Exista si la tine in bloc asemena specimene.

Mai inainte il intrebasem pe Viceprimarul Solomon Antonie, despre niste acte de control al Primariei Craiova, asupra asociatiei… neidentificata, de care auzisem la radiosant.

Mintea Aurica Solomon vicele ca plicul era format B5 si in afara de hartia lui minicinoasa nu mai incapea si respectivul Proces Verbal de Control, ce continea o groaza de file si anexe. Fac reclamtie administartiva la Primar, Vasile Bulucea – acu’ decedat.

Acelasi plic, acelasi raspuns mincinos. M-am dus la posta cu o jalba si Postasul sef, a dispus o cercetarea asupra plicului. Mi-a eliberat o jalba, in care spunea scurt. Plicul are greutatea de sub 20g, corespunzator cu suma taxata. De atunci nici dirigintele postei nu le-a mai platit un sfant. La judecata, ca ii dadui in judecata, in contencios, dupa mai bine de 1 an, judecatioarea nu avu incotro si scrisa negru pe alb ca mi-au inmanat documentele in fata ei. Mintea ca  scroafa. Nu-mi acorda nici desspagubiri, ca doar nu era sa-l puna la plata pe primar. Am facut totusi rost de documentul cu pricina, nu va spun cum, ca nu e benefic  si educativ sa stiti.

Iata ca la acea data, era Asociatie de locatari nr 29, cu cod fiscal 455240 dat in 1993. Mai zic ei ca in temeiul OG 85/2001 au drept sa-i controleze. Iata ce zicea OG 85 la art 19 „Art. 19. – Consiliile locale, cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judeţene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucureşti, vor organiza exercitarea controlului financiar-contabil şi gestionar asupra activităţii asociaţiilor de proprietari.” Ma neica pai voi scrisarati ca e asociatie de locatari. deci venirati sa va faceti plinu. Intre timp disparura fondurile locatarilor, iar proprietrii ramasara datori si slugi la noii ciocoi. Un fel de ursu pacalit de vulpe.

L a ultima pagina o inserare chiar hazlie’ dar care arata instigatorii infractiunilor ce au urmat, si a administrarai fara drept.

…..

Mamaaaa! ce-i cerceteaza DIICOT-U!?  Cotuuuu… Cotuuu…

Asta ne spune Parchetu lu Curtea de apel Dolj

Din partea Procurorului General semneaza cineva! N-are nume si nici prenume, e doar cineva. Pentru/ poate fi si femeia de servici! da orsicat, vedem totusi ca documentul, plangerea unde ajunsa. ajunsa la Antiterorism. Ma dusai personal in audienta. Ma primi alt domn procorol, o tara mai mic de functia de sef, dar simpatic foc, stilat si cu bun simt. Ma asigura ca  petitia a ajuns la dumnealor, care au tranasmis-o conform cu procedurile la BCCO, unde tot verifica de atunci incoace. Or fi vazut ei procurorii Parchetului Curtii De apel de competenta cui e plangerea!? Ca dupa cum va arat aci, semana a complot impotriva ordinii de drept, cu infractiuni economice conexe, ce ne duc la Terorism economic. Pai Brigada pentru Combaterea Criminalitatii Organizate, prescurtat BCCO, in spiritul sau extrem de operativ! nu mai zasa nimic. Si daca nu zic, uite le postei si io dovezi aci’, acte.

….

Intre Timp alte poze…

 si certificatul

Daniela Tanase -grefier, nu stie ca prin legea identitatii persoanei, identitatea se scrie asa cum este in actele de identitate. De fapt stie dar este unul din semnele si semnalele mafiei. Heloooou ICCJ, parca prin voi se infaptuieste dreptatea in Romania.

Codul de procedura civila, art 40 „Cererea de stramutare se judeca in camera de consiliu.
Presedintele instantei va putea cere dosarul pricinii si sa ordone, fara citarea partilor, suspendarea judecarii pricinii, comunicand de urgenta aceasta masura instantei respective.”  N-au procedat conform cu Legea procedurala Codul de procedura civila. Dupa cum observati din raspuns CC10 al ICCJ, incalca procedura. Nu suspenda Dosarul, lasand ca instanta de fond, banuita legitim, sa se pronunte. Cand le-am arat Citatia de la ICCJ au facut pe prostii si au ramas in pronuntare. Sa mai fac si plangere la CSM!? O facem public aci’. poate ca Judecatorii cinstiti ai acestei tari, vor face ce trebuie.

http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=63&d=NjMwMDAwMDAwMDA3OTQ1Mg**

Este clar ca completul ICCJ, incalca procedura. judecatoarea Pivniceru Mona, justifica in camera de consiliu, ca nu mai este investita, din moment ce Instanta de fond s-a pronuntat. Mintea si comiteau un abuz de drept. Putea constata Nulitatea absoluta a Incheierii recurate. La sedinta participa si o procuroare a Parchetului ICCJ, Care i se adresa Presedintei cu apelativul familiar „Magistre ” si care solicita respingerea cererii. Asa au si pronuntat, desi se antepronuntasera prin nerespectrea prcedurii legale. pai cand esti dita’ Judecatoru’ la ICCJ, iti permiti sa incalci si legea si procedurile si regulamentele. Oare pe degeaba? Acum este membru CSM, iar judecatorii pe fond unul Presedinte al Instantei Judecatoria Craiova, iar altta cu oarece trebi pe la Curtea de apel Craiova, deci au avnzat. Iata cine conduce mafia Stmate organe de aparea tarii impotriva crimei organizate. Pai mai avem asa ceva!?

http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detalii&id=100000000232453&pg=1&cauta=5743/1/2010

Ce mai prevedea art 40 din Cod proc. civ. ” In cazul in care instanta a savarsit acte de procedura sau a procedat intre timp la judecarea pricinii, actele de procedura indeplinite ulterior stramutarii si hotararea pronuntata sunt desfiintate de drept prin efectul admiterii cererii de stramutare.” Pai daca nu a admis instanta ICCJ, hotararea data de Tribunal nici nu mai poate fi recurata, din cauza timpului scurs. Pai stiam tanti mona pinicereasa, ca asta urmariti. Hotararea cu pricina, sa te dai si peste cap ca nu ti-o arata grefierii. Dosarul a intrat in pamant. A ramas numai publicitatea „Respinge cererea”. Ce or fi motivat ei stiu. Numai ca din complet, stupoare, participa si amica mea care ma mintea in raspunsurile adminsitrative ale judecatoriei. Judecatoarea Filimon Gabriela Catrinel, care intre timp se mutase la Tribunal. I-am spus ca este incompatibila, insa m-a pus la punct imediat Presedinta de complet. acum o regasim Presedinte la Judecatoria Craiova. Va promit ca nu pentru mult timp.

Sa fac cerere de recuzare in scris. Pai io’ sunt prost ma tanti ca daca fac cerere scrisa, ma impui la taxe imediat, si daca n-am sa respingi ca netaxat. Asa ca e mai bine sa nu fac si sa te las sa comiti o nulitate, de incompetenta, ca tot e de ordine publica si poate fi invocata oricand.  Insa daca tot stiati precis ca nu a semnat Incheierea de respingere a cererii. Cultura juridica, neica se dobandeste inca din cei 7 ani de-acasa. cele 10 porunci pe  care le incalca popii si judecatorii, se dezvolta odata cu inaintarea in varsta. Cultura nu se dobandeste citiid ziarele de azi, ori carti de dragoste. Mai studiezi o lege, mai studiezi un fapt, mai citesti un cod. Si uite asa nici nu sti de unde sti atatea. asa e Domnule Craisti Danielescu. sunt studenti la 70 de ani la drept, din cauza ca stiu ca au dreptate si judecatorii le incalca drepturile. Nu se pot face toti romanii magistrati ca cineva trebuie sa mai si produca in tara asta.

Banuiala legitima de ordine publica, se baza pe faptul ca, verificand activitatea Judecatorilor din Complet, desoperisem ca acestia se pronuntasera in cauze cu aceste tentacule mafiote – sub denumirea de asociatii de proprietari. Ba ii impusesera la taxe judiciare pe recurenti, in totala nelegalitate. Aceste cauze nu se impun, sunt exceptate pe de o parte pentru a respecta principiul egalitatii partilor iar pe de alata parte ca sunt scutite de legea taxelor judiciare. Intretinerile contractuale ori legale sunt scutite de taxe judiciare si de timbru judiciar. Numai ca impricinatul nu stie asta si nu protesteaza in termen legal (5 zile) asa ca ramane ca excrocii ce impun ilegal. Asa ca Teparii judecatori nu sunt de condamnta atata timp cat exista fraieri.

Din Codul Civil, mentiunile obligatorii, „Art. 231. – Toate documentele, indiferent de formă, care emană de la persoana juridică trebuie să cuprindă denumirea si sediul, precum si alte atribute de identificare, în cazurile prevăzute de lege, sub sanctiunea plătii de daune-interese persoanei prejudiciate. ”

Mafia e complexa, si a patruns in cele mai inalate sfere a puterilor Statului Roman. Independenta Judecatorului este doar pe hartie, in fond se apara unii pe altii, isi apara incompetenta ori complicitatea. Despre principiul separatiei puterilor in statul de drept , nici pomeneala. daca un judecator a comis o infractiune, celelate Institutii si functionari ai Statului se raliaza, in loc sa constate si sa procedeze legal.

Competente administrative

PRIMARIA CRAIOVA

Va continua in foileton… cand am timp, chef si interese! daca intre timp nu ma trateaza , Mafia, ca americanii pe Ben Laden!!
…….
Da dar finut tot prin Judecatoria Craiova.

va veni scadenta stimabililor doar ca voi nu stiti cand.

Agent sub acoperire „paratul”

24 de gânduri despre „ASOCIATIA DE PROPRIETARI – Afacere mafiota

 1. La abuzurile ce se produc contribuie chiar legea care este foarte permisiva si permite unui presedinte corupt sa vina si sa se aleaga practic cu mai multe imputerniciri pe care legiuitorul le-a lasat la discretia tutror incultilor . Dezinteresul marii majoritati contribuie si el la abuzuri. Primariile care se fac ca nu vad abuzurile si verifica niste registre iar in spate fondurile create la dispozitia asociatiei de proprietari deci a proprietarilor sunt de fapt la dispozitia comitetului care le deturneaza dupa bunul lor plac. Actualmente sunt in proces cu asociatia de proprietari mai precis cu comitetul acesteia si am platit si un expert pentru a verifica abuzurile in calculul cotelor care sunt calculate de asazise firme de mentenanta desi nu este respectat gradul de contorizare si nici nu s-a montat bransament pe fiecare scara pentru apa rece conform hotarariloe ANRSC. Dar asta nu importa pentru dansii isi fac in continuare de cap .Au schimbat repartitoarele fara a face licitatie pentru ca in fibal sa spuna ca asa au vrut proprietarii care? ca in sedinta adunarii generale nu s-a specificat in mod expres asemebea actiune ci unele cu adevarat urgente privin schimbarea tevilor rentabilizarea cheltuielilor si ce este mai important divizarea si formarea de asociatii pe fiecare scara sau cate 2 scari cum vor dorii proprietarii. Desi instanta a hotarat prin decizie definitiva si irevocabila acest fapt presedintele comitetului a amanat aceasta actiune sub diferite motive ilegale aproape un an de zile aceasta actiune, ne-am trezit dati in judecata ca nu am platit cotele de intretinere pe care nu le-am mai platit majoritatea proprietarilor scarii noastre si ca un semn de protest impotriva abuzurilor acestuia. Acum sunt in proces si sper ca expertul platit de mine sa faca lumina si sa devenim liberi a ne gospodarii asa cum vrem.

 2. eu unul sunt de acord cu voi dar ne mai trebuie un sun in fund ca sa facem pasul ala in care sa nu mai fim furati de asociati.Cine sa faca primul pas pentru k eu miam facut un calcul si sa ma pun cu ei de unul singur ma camcosta mult avand in vedere k de unul singur as lupta cu morile de vant si mai platesc si cheltuieli de judecata pe cand vecini mei nu misca un deget sa schimbe un robinet la subsol dar ce sa mai zic de rascoala.

  1. Suneti comozi si fricosi ca si cum ar fi casele lor si nu casa noastra a fiecaruia ar trebui sa infiintam o asociatie a nemultumitilor de Legea 230/2007, de autoritatile locale si de toti factorii de raspundere din acest domeniu.

  2. Retineti este aur pentru lenesi si capuse adica administratie locala care cica ne ajuta , Apa Nova , Radet si altii ca ei nemaivorbind de cei care sunt lasati sa ne conduca si s-au transformat in vatafi in proprietatea noastra treziti-va si unitiva. Comunicati mai mult si vom gasi solutii.

   1. este imposibil sa nu se poata face ceva legal deoarece sunt constituite in mod abuziv. Exemplu cumpara apa de la o societate si o revinde cu pret triplu prin asociatie. Nu era mai simplu sa livreze direct societatea catre populatie apa rece

    1. cred ca ati putea fi alaturi de cei care lupta pentru drepturile normale ale proprietarilor dar nu vreti cu adevarat. Va complaceti in situatia asta aveti 54 de ani eu am 61 de ani si tot vreau sa lupt. daca sunteti singura si bolnava gasiti o solutie si alaturati-va celor nemultumiti si furati.

    2. Un raspuns si un comentariu inteligent asa este platim apa foarte scump din cauza acestor structuri si substructuri mafioate care ne-au transformat in sclavi.Apa Nova nu monteaza repartitoare pentru ar trebui sa munceasca maimult sa citeasca repartitoarele sa facadiverse calcule facturi si sa le si incaseze asa este mai usor fac niste contracte semnate abuziv de aceste comitete si este mult mai simplu ca sa nu mai vorbim de procesele pentru recuperarea debitelor suportate tot de asociatii. Radetul la fel o capuse ca si Apa Nova care nu face nimic desi ar putea monta repartitoare si ar putea ca si Apa Nova sa dea multe locuri de munca dar este mai usor asa si uirte cum ne costa utilitatile ff mult intrucat include costuri inutile inclusiv salariile nemeritate ale unor comitete abuzive care nu fac efectiv nimic dar sunt intretinute de aceste capuse care au sedii luxoase si de autoritatile locale care in care fiinteaza birouri care pactizeaza cu aceste comitete si se prefac ca muncesc pe banii nostrii.

   2. In fata noastra sa fim uniti am ajuns sa ne fie teama si nu mai gandim in interesul nostru eu sunt hotarata sa merg si elimin toate posibilitatile nu voi ceda indiferent de parerea autoritatilor si a multor proprietari dezinformati si dezinteresati chiar de proprietatea lor nici dupa 25 de ani de libertate nu am invatat ce este proprietatea ce piutere iti confera e cazul sa va treziti.

  1. stiti cum sa cititi legile sa fim uniti si sa-i combatem mereu sa ne trezim. „Somnul natiunii naste monstrii noi suntem de vina ne speriem de niste infractori pe care-i tinem in functii si culmea ii mai si platim pentru asta.

 3. Uite cum ne macinam sanatatea si ne pierdem ani pretiosi din viata cu aceasta mafie a asociatiilor de proprietari si toti acolitii lor. Sunt femeie, am 54 de ani si in masura in care pot lupt si eu cu aceste mizerii de asociati de proprietari. Va spun sincer nu mai am putere. Va admir stimate domnule pentru nenumaratele reclamatii la importante institutii ale statului !!! Din pacate este greu de daramat acest sistem ticalos si mafiot. De ce nu vad guvernantii nostri ca in toata tara sunt probleme grave cu asociatiile de proprietari? Ar trebui dat statul in judecata pentru ca ni se incalca flagrant drepturile.Cum sa ma obligi sa fac parte dintr-o asociatie fara voia mea? Cred ca trebuie luotat altfel. SE SPUNE CA , CU DIAVOLUL E BINE SA NU LUPTI, CACI EL DEVINE SI MAI PUTERNIC , iar tu te poti prapadi. Cred ca ar trebui sa luptam pentru desfiintarea asociatiilor de proprietari, pentru contorizare individuala.
  Dvs. stimate domn aveti inteligenta si priceperea si mai ales puterea sa elaborati un proiect prin care sa se solicite desfiintarea acestor mafii..Aveti argumentele necesare. noi semnam cu drag petitia dvs. !!! SANATATE MULTA SI PUTERE DE LUPTA.

  1. Din pacate stimate intervenient, spuneti sa dam in judecata STATUL? In cati ani si cati bani risca cineva sa piarda prin instantele internationale, iar in Romania vedeti cine judeca si fraudeaza legile inclusiv Constitutia. Magistratii si functionarii statului fie ei si din administratiile locale. Iar românii de cand s-a pus paciula pe A, si-au pierdut si vitejia si simtul dretatii.

   1. Nu statul trebuie actionat statul suntem noi chiar nu mai gandim legislatia este permisiva si oamenii sunt comozi dezinformati dezinteresati ocupati si interesati a paltii cote „aranjate” furandu-si cu nerusinare vecinul.La mine pe scara in fiecare iarna avem consum record la gaze pentru ca unii vecini si-au degradat casa si si-au pus viata in pericol si chiar structura imobilului incalzindu-se cu gaze pe care le platim la comun. de aceea nu ne unim pentru ca este mai usor sa furam si vorbesc in acest caz de oameni in varsta de la care ar trebui sa invatam ce este n=bine si ce nu vedeti acesta este unul din motivele pentru care nu suntem uniti ” nefuram unii pe altii” de aceea contorizarea ar trebui facuta inclusiv gazele sa vedeti ce cuminti si multumiti am fi.De aceea oameni buni uniti-va nu mai asteptati de sus ca nu vine nimic decat daca suntem uniti si facem ceva ca sa traim mai bine si mai cinstit.

    1. Definirea funcțională subliniază ideea că statul este o sumă de instituții care îndeplinesc un anumit scop sau obiectiv.in CONCLUZIE dumnvoastra stimata doamna Aurelia sunteti ca majoritatea manipulata. Nu sunteti si nu puteti fi STAT, pentru simplul motiv ca nu sunteti institutie imaterială. Dumnvoastra ca cetatean al tarii cu etnie incerta/negata, suneti doar platitor de impozite care alimentati functionarea statului. Atentie va rog la ce postati cu increderea ca sunteti in tema si detineti adevarul, ca nici nu stiti cat sunteti de departe. Ca si la traonson, sustineti ceea ce nu conosteti. Pai un tronson din caldire supraetajata stimata domana dacai cititi definitii din legea constructiilor o sa observati ca este cu totul totul alceva decat intelegeti dumnvoastra. Supraetajat asociat si coroborat cu termenul de tronson se referera la verical nu la orizontal. Deci poate fi tronson intr-o cladire apartmentele dispuse unele peste altele pe o scara sau chiar doau sau mai multe tronsoane de pe scara. Cand va referiti la tronson nu asociati termenul cu mai multe cladiri sa spuneti tronson de cladiri pentru ca este evident nonsens, cladire, insemnand deja unitate. Multumesc pentru comentarii insa e bine sa ne lamurim nu sa ne apostrofam. Ca doar nui nu suntem statul. 🙂

  2. Vai de capul dvs. doamna probabil ca sunteti implicat intr-un comitet al unei asociatii si vreti sa deturnati actiunea oamenilor care inca mai gandesc in tara asta si-si respecta proprietatea.

 4. Ingrozitor… Treziti-va oameni buni. Trebuie sa luptam pentru desfiintarea acestor asociatii de proprietari… NE CONSUMAM ENERGIA SI SANATATEA PENTRU UN SISTEM MAFIOT CARE FUNCTIONEAZA PERFECT LA NOI.

 5. Conform Legii 230 din 2007 și a normelor metodologice de aplicare a acesteia se prevede că Asociația de proprietari se organizează pe o singură clădire/condominiu, asociația în care sunt și-a schimbat doar numele din asociație de locatari în asociație de proprietari, vă rog să mă lămuriți ce se mai poate face pentru a ne putea constitui o asociație conform legii pe un singur bloc de locuințe. Menționez că nu am fost informați de președintele de asociație și contabilă de modificare legii în acest sens doar ni s-au dat formulare noi de adeziune să le completăm şi atât. Asociaţia s-a înfiinţat în 1998.
  Vă mulțumesc.

  1. Conform Legii 114/1996 completate si modificata, pana la data respectiva, a legislatiei generale ce priveste asocierile juridice de fapt dumneavoastra ati semnat ce au vrut alti. Invata popor roman sa mai vrei si tu. nu semna ce nu sti pentru ca dupa indiferent daca legea e de partea ta cu judecatorii si procurorii repetenti de azi o sa ramaneti asa. Daca dumnevoastra constatati ca de fapt ati semnat o asociere de tip holding, adica prestari servicii pentru asociati, insa in materia locativa nu prea se poate, pentru ca vecinul de bloc nu are drept sa decida prin vot ce sa faceti dumnevoastra in proprietatea dumnevoastra.
   Ce sa faceti. Daca sunteti dezbinati ca si la mine in bloc mai bine lasati-o balta, veti avea parte numai de scandaluri cu vecinii „buni platnici”. Oamenii s-au dezbinat odata cu trecea timpului si schimbarea vremurilor. Nu mai suntem un animal social ce depindem unul de altul, ci o haita de indivizi, care mai de care sa sfideze si s-al domine pe celalat. In bloc deja sunteti asociati pentru ca detineti impreuna parti din cladire. Legea 230 va face de fapt slugi la Fisc. Exista o metoda mai simpla. Problema este ca ceilalti nu vor intelege si nu veti reusi.
   Dupa cum vedeti comentariile apar doar dupa ce le vad si imi puteti spune concret ce doriti cu mentiunea a nu se publica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s